lördag 7 mars 2015

1:a mars

Så har årets sportlov kommit till sitt slut och i morgon drar det igång igen för fulla drag. Låt oss hoppas att alla känner sig lite avspända efter lovet. De har säkert olika upplevelser att dela med sig av. En del har kanske helt enkelt varit hemma, en del på Mallorca och andra i fjällen. Det gäller att se till att alla ska känna sig värdefulla i sitt vilande oavsett hur de har tillbringat den förstås.
Hur som helst så drar jag igång med vårens stora broderiprojekt för 8:orna och 9:orna. De ska tillsammans brodera sitt bidrag tillväggbonader som vi förhoppningsvis kan pryda väggar i skolan med sen.
Har inte vilat på hanen precis, utan startat en blogg för syslöjden där arbeten och instruktioner ska finnas. Men som alltid i början av en process så får man säkra upp med hängslen och livrem så jag har naturligtvis tagit fram underlag på papper också. Mappar till var och en med allt de behöver veta. Små provbrodyrlappar att sätta nålen i, pappskivor att linda tråden kring, sömnadsbeskrivningar med mera med mera.
Ingen kommer undan, här ska följas upp. Strikt... Det handlar om betygen. De blir lättare att sätta med givna förutsättningar.
Kul ska det bli, för de är alla fantastiska, var och en på sitt sätt. Jag ser verkligen fram emot morgondagen... Då kör vi som man brukar säga.
Men jag är osäker på om alla har koll på hur en blogg fungerar. Vi får nog ta en liten extra inkörning på det.
I sin enklaste form - mellan elever och lärare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Konstruktiva kommentarer välkomnas. Annat tas bort...